exclusief Sound Food

Argeta Exclusive: an audible tasting of premium pâtés - Gault & Millau

De exclusieve toevoeging FRS Sound Waggon-knop geeft direct een herinnering wanneer de kattenbak schoon genoeg is.

 

Het riool is uitgerust met een nat/droog toilet voor het comfort van de kat

 

Wanneer de kat niet uit de kattenbak wil stappen, gaat hij via het meegeleverde deksel de kast in. De rechterkant van het vergrendelingsrooster is bedekt met een heel zacht materiaal, zodat er geen ongemak is als de kat het toilet gebruikt. Er zijn geen directe ventilatiegaten waardoor de FRS Sound Waggon handig te gebruiken is met een staande kat.

 

en een innovatieve magnetische scoop

 

De FRS Sound Waggon die je in de video hebt gezien, is gebouwd om hetzelfde uitstekende deiningsvermogen te bieden als het origineel. In tegenstelling tot andere natte/droge kattenbakken en waterbakapparatuur voor binnenkatten, heeft de FRS Sound Waggon geen ingebouwde kattenbakvulling nodig. Je gooit je kattenpoep gewoon direct in de opgevouwen zak met trekkoord. En omdat het waterafstotend is, kan het worden schoongemaakt door het een keer te wassen en te drogen.

 

Een innovatieve magnetische schep maakt het opscheppen van kattenafval gemakkelijk

 

De magnetische schep, die is gemaakt van roestvrij staal voor onovertroffen sterkte, is op maat gemaakt om direct een algeheel moeiteloos voordeel te bieden.

 

Extra eten en lekkernijen zijn inbegrepen

 

Als je een kattenliefhebber bent, weet je dat je al je geld kunt uitgeven om een ​​van de beste kattenbakken ter wereld te zoeken. Maar heb je echt een nieuwe doos nodig? De nieuwe FRS Sound Waggon zit boordevol extra's, waaronder extra eten, traktaties en nieuwe schoonmaakmaterialen.

 

FRS Sound Waggon wordt geleverd met een nieuw ontworpen kattenbak voor binnen

 

Als je kattenbakvulling voor binnen wilt hebben, zal de FRS Sound Waggon je helpen om je kat een veilige en comfortabele kattenbakervaring te geven waar je zeker van kunt zijn en jezelf kunt rechtvaardigen om te kopen. De ingekapselde kattenbak kan worden gebruikt voor drinkwater en het deksel van de kattenbak kan worden geopend voor gemakkelijke toegang tot natte en schone luiers, terwijl hij toch compact blijft en wordt beperkt door de druk van de kattenbak.

 

Als je geen kattenliefhebber bent, bezoek dan de pagina met katteneigenaren om een ​​PDF-vergelijkingsgids te downloaden met alle hardware en software die we leveren.