How to Remove a Depressed Neighborhood

beetle lines on tree trunk - ongedierte stockfoto's en -beelden

Overzicht:

Plagen zijn insecten die zich voeden met het bloed van zoogdieren, vogels en insecten. Het zijn microscopisch kleine organismen die overleven door de voedingsstoffen op het oppervlak van een gastheerorganisme te eten. Door de wijziging van het gastheerlichaam door de penetrator kan het ongedierte blijven leven. De bacterie zal zich in een zeer snel tempo vermenigvuldigen en de ondergrond van het gastheerorganisme vullen. De bruine of zwarte kleur van de plaagorganismen wordt duidelijk veroorzaakt door bloedmaaltijden en ze hebben twee levensechte tegenovergestelde gastheren. De tweede gastheer voedt zich normaal gesproken met de organische stof in de omgeving. De levenscyclus van ongedierte duurt ongeveer 7 tot 9 dagen.

Over het algemeen leeft een plaag minder dan 24 uur en kan de levenscyclus tot 17 dagen duren. De nimf is een klein, rond gevormd voortplantingsapparaat. Het groeit in dit stadium tot ongeveer 70 mm in diameter en wordt voortdurend vernieuwd. De nimfen zijn microscopisch klein en lichtgeel. De levenscyclus van de vrouw is ongeveer 11 tot 23 dagen na de bevruchting actief. Een naakte horzel is ongeveer zo groot als een rijstkorrel. Na deze fase is het ongeveer zo groot als een sesamzaadje, en genoemd naar zijn vorm.

Hoe kunnen ze een belemmering in je leven worden?

Ongedierte kan problemen met de bloedsomloop zijn. Dit betekent dat ze van de ene plaats naar de andere gaan en problemen met de bloedsomloop veroorzaken. De nimf is klein en extreem licht van gewicht. Ze kunnen niet tegen de wanden van de bloedvaten klimmen. Als gevolg hiervan kunnen ze hemolytische stoffen van hun plaatsen naar het binnenste van de haarvaten overbrengen. Ze kunnen kiezen uit de haarvaten naar de aderen en kunnen zich realiseren in de rode bloedlichaampjes en het hele merg. Hierdoor kan het opwarmen en de rode bloedlichaampjes harder laten werken en een tijdelijke vasculaire obstructie worden die krampen in de benen kan veroorzaken. Deze stoffen worden over het algemeen binnen 24 uur verwijderd door het dodelijke verwijderingssysteem van het lichaam.

Ongedierte blijft terugkomen.

Sommige hardnekkige plagen kunnen meer dan 14 dagen leven. Als ze andere gezondheidsproblemen in het lichaam veroorzaken, kunnen ze ernstige complicaties veroorzaken. Allergieën lijken de grootste boosdoener te zijn van hardnekkige plagen.

Hoe een hardnekkige buurtplaag verwijderen?

Ongedierte kan als volgt uit de buurt worden verwijderd:

1.Controleer uw eigendom. Elk los ongedierte dat u kunt vinden, kan ongedierte bevatten.

2.Als u huisdieren heeft, zoals honden of katten, probeer ze dan onder controle te houden om de dagelijkse kans op terugkeer van ongedierte te verkleinen. Je mag de vallen verwijderen en onthoud dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is.

3.Als uw eigendom golvend is, kunt u een dweil gebruiken en deze af en toe afstoffen om ze uit het tapijt te spoelen.

4.Afhankelijk van de diepte van de vloerbedekking, schuur ze zorgvuldig en gebruik een hoogwaardige, draagbare, water- en milieuvriendelijke stofzuiger om het zand eruit te zuigen.

5. Was en lucht al het tapijt en koop een draagbare luchtreiniger van hoge kwaliteit.

Nadat u de vloerbedekking met succes hebt verwijderd, moet u deze zorgvuldig schuren en ten slotte als preventieve maatregel schilderen.