Hondenpension

Je hoort vaak over een "hondenopvang" maar in werkelijkheid worden de honden vaak alleen in een kennel achtergelaten om ze van het terrein te verwijderen. De kennels beginnen niet met alleen een hondenpension, ze omvatten ook hondentrim, hondentraining, hondenpension voor pauzes en soms zelfs wat voor- of tuinverzorging.

In onze hondenpension is de voorkamer altijd open zodat de rondlopende honden wat beweging kunnen krijgen voordat ze naar hun kennel gaan voor hun maaltijden. Ze kunnen ook gaan zwemmen op een kinderstrand. Waarschuwing: er zijn meestal veel honden op dit strand en deze zijn mogelijk niet geschikt om te zwemmen! 'S Nachts slapen de meeste honden, dus ze zijn geen gelijke mix van vreugde en opwinding.

Hoewel er vaak wekenlang honden in hun kennel zijn, laten de eigenaren de honden uit voor beweging en frisse lucht. Soms vereisen gevaarlijke omstandigheden dat de honden tijdelijk in hun kennels worden geplaatst. Zo moest bij een bezoek aan een intraveneus therapiecentrum een ​​hond naar de kennels worden gebracht omdat het moeilijk werd om hem van de onderzoekskamer naar de IV-therapiekamer te vervoeren . Soms wordt een hondenkennel jarenlang door een kind gebruikt als de ouders ver moeten verhuizen. Als dit soort situaties zich voordoen, wordt de hond in eerste instantie in een kennel gehouden en later naar een pleeggezin verplaatst.

Dus waar laat dat je hond? Als je hebt besloten dat je hond toch ergens een pension nodig heeft, vraag dan aan je dierenarts en de plaatselijke kennelvereniging of ze een hondenpension hebben. Zo niet, vraag het dan aan je buren. Zij hebben vaak honden en geven u graag een verwijzing.

Er zijn verschillende soorten hondenkennels waaruit u kunt kiezen. Een paar van de populaire soorten zijn:

Ook al heb je een omheinde achtertuin, toch heb je een kennel nodig. Zorg ervoor dat u rekening houdt met alle aspecten van de kennel. Biedt het bescherming tegen de elementen, is het veilig, is het schoon enzovoort.

Boot Koatana Dit is een schattige kleine hatchback die in de achterkant van een kleine boot past. Gebouwd als een platte salontafel, heeft het een deur aan de zijkant om het van de grond te tillen. Voor de vloer is een lichtgewicht cementpad voorzien. het onderhoud zal minimaal zijn aangezien deze kennel het grootste deel van de tijd in het water zal zijn. Het heeft zelfs een afgesloten sluis die helpt om het water buiten te houden. Kom zoals het komt.

Kleine bootkennelDit is een van de lichtgewicht plastic schaalkennels die is goedgekeurd door de EPA. Het is zo licht dat je het gemakkelijk in en uit het water kunt tillen. Het wordt ook geleverd met een ronde deur om toegang te bieden tot de buitenkant van uw boot. Het bevat ook opslag aan beide zijden van de romp. Het dak is ook verhoogd uit het water waardoor de zon wat warmte geeft.

Kleine bootkennel met zachte zijkanten Tegenwoordig zijn er zoveel van deze kennels beschikbaar. Ze zijn gemaakt van PVC-materiaal dat water- en kauwbestendig is. Ze hebben ook een afneembare handgreep, zodat je ze gemakkelijk kunt optillen en overal neer kunt zetten. Ze hebben ook een ronde deur en een weerbestendig dak. Het is gebruikelijk om ze te vinden met bijbehorende metalen treden.

Grote zachte zijkennels De grotere zachte zijkennels zijn een betere keuze voor grotere honden. Ze werken geweldig om in de zon te baden en zijn ook goed om je hond in bedwang te houden op lange eenzame boten. Ze bieden veel ruimte en helpen indien nodig de zon van de hond af te houden.

Kratten met zachte zijkanten Deze worden erg populair en zijn geweldige hulpmiddelen voor training. Kratten met zachte zijkanten bieden het soort veiligheid dat u misschien zoekt. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren en zijn gedempt en warm. Ze zijn er in alle maten, evenals een selectie van kleuren.

neckl organizersAls je constant in het water bent, is het een goed idee om een ​​hond te trainen om in een reddingsvest te gaan. Het zal van pas komen bij de dagelijkse activiteiten.

groezelig en vies Een ander probleem dat u kunt tegenkomen, is dat u rustig blijft als u de boot verlaat. Dit kan een probleem zijn, vooral als u een grote trimtafel, veel kippers en andere bootuitrusting meeneemt. U kunt dit probleem oplossen door eenvoudig een deken over de tafel te leggen en deze met banden of banden aan de lijn vast te maken.

geïntrigeerd Ik weet wat je denkt: "Er is geen manier om mijn hond zich op een boot te laten gedragen." Je hebt gelijk. Voor het grootste deel zal uw hond zich gedragen. Afhankelijk van de hond en de boot vindt hij het leuk om dingen op een bepaalde manier te doen.