13 Dog Training Tips

 Puppycursus Wassenaar

 Puppycursus Wassenaar

Als het gaat om hondeneducatie, kan niemand Astrid N verslaan. D bepaalt hoe hondengehoorzaamheidseducatie zou moeten zijn. Ze heeft meer dan 100 honden getraind en heeft ook een van haar eigen AKC-hondenclubs. In korte tijd werd ze beloond voor haar inspanningen en tijd met de Basset Hound-enthousiastelingen door een speelkameraadje en een eigen puppy te hebben om te trainen. Ze kan contact met u opnemen via e-mail, maar ook via de telefoon of internet.

Registreer uzelf voor de trainingsbehoeften van uw honden

Je weet hoe belangrijk het is om je slecht gemanierde puppy opnieuw te trainen, toch? Dus, waarom vereist doorzettingsvermogen dat je een puppyschool voor je honden hebt? Als je een verandering voor je hond wilt, maar er de tijd of het geld niet voor hebt, stress jezelf dan niet verder.

De waarheid is dat de basisopleiding voor puppy's zo simpel kan zijn als het leren van nieuwe trucjes. De hond moet weten dat je nu zijn baas bent en je zult hem een ​​beetje respect tonen zoals je een baas in een gezin zou zijn. Maar dat komt bijvoorbeeld met het begrijpen van zijn geest en het kennen van zijn grenzen.

Ikecers Dog Training is voor die wilstest

Als je van plan bent een training te gaan volgen, onthoud dan dat het niet alleen om het trainen van je hond gaat, maar dat je hem ook test om te zien hoe hij reageert op autoriteit en hoe hij reageert op jou als zijn nieuwe roedelleider.

Daarom is het zo belangrijk om de juiste technieken te kennen om een ​​hond te trainen, ongeacht het ras. Dit is de reden waarom ik de volgende lijst met 13 hondentrainingstips heb bedacht die, als je ze tijdens zijn opleiding aan je pup toepast, je de trots zullen laten voelen een hondengenie te worden genoemd:

Onthoud dat alle honden hetzelfde verstand hebben. Maar ze zullen verschillend reageren op verschillende vormen van autoriteit. Je kunt altijd een gulden middenweg houden.

Sommige honden zijn stil. Werkelijk. Ze zijn nooit luidruchtig, tenzij ze echt een reden hebben om te zijn.

Sommige honden vallen terug als je wilt dat ze iets voor een traktatie doen. Ze zullen langzamer gaan, of zelfs stoppen met bewegen, wanneer je een droevig gezicht trekt en doet alsof het je spijt.

Sommige honden zullen op je springen en zich onderdanig gedragen om een ​​aai over je hoofd te krijgen. Geloof me, ze begrijpen gewoon niet wat ze verkeerd hebben gedaan.

Als een oudere hond slechte gewoonten vertoont, probeer dan niet alleen zijn kop uit zijn halsband te halen en hem dan in een grommend buitenaards wezen te veranderen. Je zal er spijt van krijgen.

Onderschat de behoefte aan genegenheid van uw nieuwe puppy niet. Ze zaten waarschijnlijk gewoon op een warm knuffelkussen en zagen het als een moederkennel.

Als een puppy naar je gromt, duw hem dan met je handen weg totdat hij kalmeert en breng de hond dan naar je toe. Wacht tot hij gekalmeerd is en leun er dan overheen en rol hem voorzichtig op zijn rug en houd hem daar totdat hij het prettig vindt om bij jou in de buurt te zijn. Het rolt gemakkelijk om om je hand te pakken.

Uw nieuwe hond zal voor u willen presteren omdat hij u wil plezieren. Het zal je lichaamstaal en acties observeren. Was het nerveus, blij, gespannen, nieuwsgierig? Het zal je in de gaten houden terwijl je eromheen draait. Het zal voorzichtig reageren. Als het zich ergens niet prettig bij voelt, zal het weggaan. Als het dicht bij je is en je je veilig voelt, zal het dichterbij komen.

Puppy's hebben geen controle over hun blaas of darmen, maar ze leren heel snel.

Als eerste in de ochtend, als laatste in de avond en na elke maaltijd is het tijd om de hond uit te laten om te plassen. Als je een hond hebt die op alle uren van de dag plast, moet je hem minstens om de 4 uur uitlaten.

Als je naar buiten gaat om te plassen en je hond komt langs – laten we zeggen dat hij zijn plas opsnuift en rilt, en naar je opkijkt van 'waarom doe ik dat', dan is dat geweldig. Ga terug naar binnen en laat het wat slapen. Haal de hond de volgende ochtend naar buiten. Doe dezelfde routine totdat hij er eindelijk achter is dat naar de wc gaan goed is. Dit duurt een paar weken, dat weet ik zeker.

De eerste keer dat je de hond de hele dag alleen laat, met toegang tot de hele achtertuin, wees niet verbaasd als hij rondsnuffelt en misschien zelfs een beetje agressief wordt als je hem uit je tuin probeert te breken. De hond probeert je echt te waarschuwen, dat weet ik zeker. Het heeft gewoon geen controle over zijn blaas. Straf je hond niet. Het doet er gewoon alles aan om je te vertellen dat je je moet terugtrekken.

Het geheim hier is om je woede en frustratie onder controle te houden, en dan zal de hond weten dat hij moet luisteren en gehoorzamen.