Resultaten voor ik wil een auto kopen

ik wil een auto kopen
Tweedehands auto kopen of verkopen in 7 stappen Touring.
Het betreft dan een speciale keuring met het oog op de verkoop. Maar als de koper je echtgenoot of echtgenote is, je wettelijk samenwonende partner, je zoon of je dochter, en je je Europese nummerplaat aan deze persoon wil overdragen, hoef je de auto niet aan te bieden voor technische controle. Draag je de nummerplaat niet over? Dan zal er vóór de inschrijving enkel een gewone administratieve controle plaatsvinden. Met uitzondering van de bovenvermelde gevallen, dien je op de aanvraag tot inschrijving van een tweedehands voertuig een formulier dat je normaal krijgt in het station waar je de technische controle laat uitvoeren de stempel van het station te laten aanbrengen waaruit blijkt dat de wagen een geldig keuringsattest heeft verkregen. Dit aanvraagformulier geef je aan de koper, die het vervolgens binnen 2 maanden na de keuring door de technische controle via zijn verzekeringsmaatschappij aan de Dienst voor Inschrijvingen van Voertuigen DIV bezorgt.
De grootste site voor nieuwe auto's' in stock in België!
Uw reclame op Gocar.be. Support / F.A.Q.'s.' Volg ons op sociale media. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Vul een geldig e-mailadres in. Door het ingeven van mijn e-mailadres bevestig ik nieuwsletters te willen ontvangen van Gocar.be en haar partners. Hierbij geef ik ook de toestemming voor de verwerking van mijn gegevens in overeenstemming met het Privacybeleid van Gocar.be. Cookies / Instellingen Privacy Algemene voorwaarden. 2020 Gocar.be Alle rechten voorbehouden. Auto's' Oldtimers Utilitaire Motoren Dealers. Professioneel Particulier Wat is leasing? Zoek hier een artikel. Laatste nieuws Oldtimers Buzz Motor Mobiliteit Nieuwe auto's' Onze nieuwsrubrieken Zie alles. Actualiteit Nieuwe technologieën Dream Cars Fun Zie alles. Tweedehandswagen kopen Nieuwe auto kopen Verkoop uw auto Verkeersveiligheid Praktische informatie Wat zegt de wet?
Ikwilvanmijnautoaf Auto verkopen? zonder zorgen. verkocht.
Ik wil van mijn auto af. Wij kopen auto's.' Hoe het werkt? verkoop veilig vanuit huis. Hoe wij uw auto verkopen? Selecteer het merk en model van uw auto. Kies vervolgens de brandstof en het bouwjaar. Het exacte bouwjaar vindt u op het certificaat van overeenstemming van de constructeur. Daarna vult u de overige details aan. Vergeet niet om enkele recente fotos toe te voegen, hierbij zou u ook een foto van het certificaat van overeenstemming van de constructeur kunnen toevoegen, en uw aanmelding is compleet.
VAB: Vlaming" blijft autos kopen, maar 1 op 3 stelt aankoop even uit" Autofans.
De Vlaming blijft wel de showroom bezoeken, stelt VAB vast. Bijna negen op tien kopers 86 procent wil de auto gezien hebben, vier op vijf kopers wil persoonlijk advies 81 procent of een testrit 79 procent. Digitaal kopen zonder contact met een verkoper kan amper een op tien kopers 12 procent overtuigen. Wel informeert de Vlaming zich op voor hand op het internet over het aanbod 71 procent en bekijkt hij videos van de auto die hij op het oog heeft 66 procent. Daarna maakt 84 procent van de Vlamingen een afspraak bij de dealer. Auteur: Auteur: Wim Bervoets. Reacties: 1 reactie. Officieel: Ziehier de nieuwe DS 4 2021. De Sony Vision-S komt er dan toch niet. Ford investeert in fabriek Zuid-Afrika. Skoda busje krijgt virtuele make-over. Ford kiest voor Android Automotive. Plaats een reactie. 4g63 19/05/2020 1304.: Eerst nieuwe en daarna eentje van 10j oud, intussen 7j de baan op met twee herstellingen buiten normaal onderhoud. Totaal met aankoop en herstelling: 3800 euro op 7j. Alles aan diene full option werkt als nieuw, bedoeling is van ooit nog s een nieuwe te kopen maar er bewijst er eentje zich alle dagen dat dit zeker niet noodzakelijk is.
Welke auto kopen? Pagina 5 Spaargids.be forum.
Re: Welke auto kopen? Bericht door Wook 8 Januari 2013, 1318.: Ik wil die mensen die een auto in hun denkwereld als pure geldverspilling zien ook eens een andere invalshoek laten zien. Velen denken dat hun leefwereld toepasbaar is op iedereen zijn leefwereld.
Aanbod tweedehands auto's' Autokopen.nl GasPedaal.nl.
Het aanbod van Autokopen.nl bestaat deels uit tweedehands autos van dealers die bij BOVAG aangesloten zijn en deels uit occasions van onafhankelijke dealers. De volledigheid van de website, het eigen nieuws en de rij-impressies van de nieuwsredactie maken Autokopen.nl uniek. Daarnaast zijn er columns van toonaangevende journalisten en unieke merkpaginas met complete overzichten per automerk te vinden. Autokopen.nl biedt de BOVAG garantie, wat het veiliger maakt om een occasion te kopen. Ook is Autokopen.nl officiële partner van de Nationale Autopas NAP. Dit houdt in dat de autos gecontroleerd zijn op een logische kilometerstand. Door de BOVAG garantie en de samenwerking met de NAP biedt de autoportal kwaliteitsoccasions. Er staan meer dan 40.000 occasions op Autokopen.nl. Het aanbod van Autokopen.nl wordt op Gaspedaal.nl samengevoegd met het aanbod van de andere portals, waaronder AutoTrack, Autodealers en Autowereld.nl. Hierdoor zoek je eenvoudig op één plek. Uiteraard zijn de resultaten ontdubbeld, zodat elke auto eenmaal getoond wordt. Start met zoeken. Hulp bij jouw aankoop. Elektrische auto kopen. Meer over Gaspedaal.nl. Occasions per regio. Occasions per filter. Wil je niets missen?
Auto kopen in Nederland Zo doet u dat.
Uw auto kopen in Nederland is nu officieel geslaagd. Nu moet u de auto terug krijgen naar België. U heeft natuurlijk al nagedacht en in uw kostenberekening opgenomen hoe u dit gaat doen. U kunt uw auto vervoeren via transport of een oplegger huren. Maar waarom al deze kosten maken als Nederland om de hoek is en u makkelijk zelf terug kan rijden. En een eerste tochtje in uw nieuwe wagen is natuurlijk fantastisch! Als u zelf met uw nieuwe aanwinst naar België rijdt is het belangrijk dat u de juiste kentekenplaten heeft en dat ze verzekerd zijn. U gaat naar de RDW in Nederland om dit te regelen. Bij de RDW moet u aangeven dat u het voertuig wil exporteren.
Een tweedehandswagen kopen: enkele nuttige tips Beobank.
Leningen voor uw voertuig. Nieuwe auto of motor? Nieuwe Motor en elektrische fietslening. Nieuwe mobilhome lening. Leningen voor uw woning. Een aangepast krediet voor uw droomproject. Woning Familiale verzekering. Extra waarborgen en bijstand. Beobank Home Secure. Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Tips en Blog. Een tweedehandswagen kopen enkele nuttige tips. Een tweedehandswagen kopen: enkele nuttige tips. Een tweedehandswagen kan een aanzienlijke besparing met zich meebrengen tegenover een gloednieuw exemplaar. Maar hoe kun je juist inschatten of de wagen zich in een goede staat bevindt en wat een goede prijs is? En koop je best bij een pro of een particulier? Met deze tips vermijd je onaangename verrassingen. De tweedehandsmarkt is bijzonder groot en net dat maakt het er niet gemakkelijker op om een goede tweedehandswagen te vinden. Van particulier tot pro en de juiste prijs, wij zetten alles op een rijtje. Particulier of professionele handelaar: een duidelijk prijsverschil. Ben je al een tijdje aan het uitkijken naar een goede tweedehandswagen, dan is het je wellicht niet ontgaan dat de prijzen bij een particuliere verkoper lager liggen dan bij een professionele handelaar.
Nieuwe auto kopen? Stel uzelf eerst deze 7 vragen! Ethias.
Images licensed by Ingram Image. U denkt eraan om een nieuwe auto te kopen? Een aankoop waar u vast niet licht overgaat! Gelukkig kunt u online al een eerste selectie doen en modellen vergelijken vanuit uw luie zetel. Maar voor u zich naar de showroom haast: hebt u wel aan álles gedacht?

Contacteer ons